hasznos infókszállítási feltételek

A megrendelt áru átvételére több lehetőség közül tudtok választani.

1. Normál kiszállítás

Cégünk termékeit a Magyar Posta juttatja el hozzátok általában megrendeléstől számított 3-4 munkanapon belül. Ennek díja a rendelt termékek mennyiségétől függ:

  • 1-3db termék: 1590 HUF
  • 4 vagy több termék esetén a szállítás ingyenes

A szállítás a Magyar Postán keresztül történik. Ha a kézbesítéskor a postás nem tudja átadni a csomagot, akkor értesítőt hagy a postaládában, amivel a csomagot 8 napon belül átvehetitek a postán. A kézbesítés időpontjára nem vagyunk hatással, de az esetek 95%-ában napközben 8-17h között történik.

2. Expressz

Vállaljuk a megrendelt termékek expressz kiszállítását is. Ebben az esetben, garantáltan a megrendeléstől számított 24h belül, futár juttatja el a megrendelt terméket a megadott címre.

  • Expressz futár: 5000Ft

3. Személyes átvétel

Lehetőség van a megrendelt termékek személyes átvételére is szombathelyi boltunkban. A termék elkészülése után telefonon fogunk értesíteni, a rendelésnél megadott telefonszámon.

  • Cím: 9700 Szombathely, Kossuth Lajos u. 23.

Nem érkezett meg az áru!

A postára adás időpontjáról e-mailben értesítünk. Amennyiben az értesítés kiküldését követő 3-4 napon belül nem érkezik meg a termék, akkor feltehetőleg a postán történt a csomaggal valamilyen zűr. Ebben az esetben ne várj tovább, értesíts minket az elérhetőségeink valamelyikén és utánanézünk a csomagnak!