hasznos infókfizetési feltételek

Oldalunkon az alábbi fizetési módok közül választhattok:

Utánvétel

Utánvételes rendeléseknél a termék átvételekor kell az összeget kiegyenlíteni. A szállítás a Magyar Postán keresztül történik. Ha a kézbesítéskor a postás nem tudja átadni a csomagot, akkor értesítőt hagy a postaládában, amivel a csomagot 8 napon belül átvehetitek a postán. A kézbesítés időpontjára nem vagyunk hatással, de az esetek 95%-ában napközben 8-17h között történik.

A postára adás időpontjáról e-mailben értesítünk. Amennyiben az értesítés kiküldését követő 3-4 napon belül nem érkezik meg a termék, akkor feltehetőleg a postán történt a csomaggal valamilyen zűr. Ebben az esetben ne várj tovább, értesíts minket az elérhetőségeink valamelyikén és utánanézünk a csomagnak!

Személyes átvétel

Amennyiben szeretnéd személyesen átvenni a megrendelt terméket, akkor válaszd ezt a fizetési módot. Miután elkészült a faltetoválásod telefonon fogunk értesíteni a regisztráció során megadott telefonszámon. Fontos! Amíg nem kaptál telefonos értesítést, addig nem érdemes felkeresni üzletünket, mert nem lesz készen a termék. Általában 1-2 munkanap az elkészítési idő.